Jak zacz±æ grê? Regulamin forum Regulamin gry |
>>Forum zosta³o otwarte!<< >>Zapraszamy do rejestracji!<< ~ ~ ~ Obecna pora roku: Jesieñ |
brak |
brak |
Wyjec - Administrator Nike - Moderator |
brak |
Administrator
KARTA POSTACI (KP)
obrazek [b]OGÓLNE[/b] [b]Imiê:[/b] [b]Wiek:[/b] szczeniê/m³odzik/doros³y [b]Charakter:[/b] [b]Moce: [/b] [b]WATAHA[/b] [b]Nazwa watahy:[/b] [b]Pozycja:[/b] [b]RELACJE[/b] [b]Partner: [/b] [b]Potomstwo:[/b] [b]Przyjaciele:[/b] [b]Wrogowie:[/b] [b]POCHODZENIE[/b] [b]Miejsce urodzenia:[/b] [b]Rodzice:[/b] [b]Rodzeñstwo:[/b] [b]Historia:[/b]
Moderator
KARTA POSTACI:
OGÓLNE
Imiê/b] Nike
[b]Wiek: doros³y
Charakter: mi³a, lubi poznawaæ nowe wilki, ostro¿na, potrafi zawalczyæ o swoje, kiedy grozi co¶ jej lub jej rodzinie/watasze umie ich obroniæ, nie zawsze wszytskim od razu zaufa
Moce: przewidywanie przysz³o¶ci, w³adanie ¶niegiem
RELACJE
Partner: szuka
Potomstwo: brak
Przyjaciele: szuka
Wrogowie: nie ma
POCHODZENIE
Miejsce urodzenia: Dolina Naru
Rodzice: nie pamiêta
Rodzeñstwo: niewiadome
Historia: wychowa³am siê razem z moj± rodzin± w jednej watasze. Jako jeszcze m³oda wilczyca chcia³am opu¶ci moj± rodzinê. Byæ sama, samodzielna. Kiedy¶ to nast±pi³o. Opu¶ci³am ich. Rodzice nie chcieli mnie wypu¶ciæ z watachy, nie chcieli ¿ebym ich opu¶ci³a. A ja tak bardzo chcia³am to zrobiæ. W nocy, gdy wszyscy spali uciek³am. Od tamtego czasu jestem sama. Mo¿e i mnie szukali, nie wiem...
Karta zatwierdzona. Mo¿esz za³o¿yæ w±tek w odpowiednim temacie i zacz±æ grê! ~ Wyjec