Ogłoszenie

Jak zacz±æ grê?
Regulamin forum
Regulamin gry

>>Forum zosta³o otwarte!<<
>>Zapraszamy do rejestracji!<<

~ ~ ~
Obecna pora roku: Jesieñ

brak

brak

Wyjec - Administrator
Nike - Moderator

brak

#1 2013-11-15 22:14:23

Wyjec

Administrator

Za³ó¿ swoj± Kartê Postaci!

KARTA POSTACI (KP)
Obrazek - ma to byæ grafika przedstawiaj±ca Twojego wilka. Najlepiej w ca³o¶ci.
OGÓLNE
Imiê - imiê Twojego wilka; jednocze¶nie Twój login.
Wiek - okre¶la, na jakim stadium rozwoju jest Twój wilk.
S± 3 etapy rozwoju:
*Szczeniê - Twój wilk jest ma³y i posiada ma³o umiejêtno¶ci.
*M³odzik - Twój wilk przybiera doros³y wygl±d, ale nadal uczy siê przydatnych umiejêtno¶ci i otaczaj±cego go ¶wiata. W tym wieku mo¿e znale¼æ partnera.
*Doros³y - Twój wilk posiada informacje niezbêdne do prze¿ycia, mo¿e za³o¿yæ rodzinê oraz w³asn± watahê (je¶li tylko znajdzie cz³onków.)
Charakter - Jak zachowuje siê twój wilk? Opisz go.
UWAGA: Ka¿dy wilk, jak cz³owiek, jest nieidealny. Wiêc by nie by³o tu zbytniego idealizmu, proszê, by na ka¿de dwie dobre cechy przypada³a 1 z³a. Oczywi¶cie z³ych mo¿e byæ wiêcej =)
Moce - czyli nadzwyczajne zdolno¶ci, które posiada Twój wilk. Mog± byæ maksymalnie 3.
NIEDOZWOLONE MOCE: nie¶miertelno¶æ, posiadanie wszystkich mocy, czytanie w my¶lach oraz nic zwi±zanego z oddzia³ywaniem psychicznym na inne wilki, przemiany w zwierzêta wiêksze od wilków, porozumiewanie siê z istotami magicznymi (jednoro¿ce, smoki itp).
WATAHA
Nazwa watahy - nazwa, pod jak± funkcjonuje wataha, do której nale¿ysz. Je¶li nie nale¿ysz do ¿adnej (co jest na pocz±tku gry), zostaw puste.
Pozycja - pozycja w watasze, któr± ustalasz razem z Alf±. Je¶li nie nale¿ysz do ¿adnej watahy (co jest na pocz±tku gry), zostaw puste.
RELACJE
Partner - wilk przeciwnej p³ci, z którym tworzysz parê. (je¶li nie masz, napisz "szuka", czy po prostu "brak")
Potomstwo - dzieci Twoje i partnera.
Przyjaciele - wilki, które lubisz i pozna³e¶ w krainie.
Wrogowie - wilki z krainy, za którymi nie przepadasz.
POCHODZENIE
Miejsce urodzenia - nazwa krainy, pañstwa, obiektu geograficznego, gdzie przyszed³e¶ na ¶wiat.
Rodzice - imiona Twoich rodziców (je¶li nie ma ich w krainie, napisz nieznane)
Rodzeñstwo - imiona twojego rodzeñstwa (je¶li nie ma ich w krainie, napisz nieznane)
Historia - historia Twojego wilka. Co siê sta³o, zanim znalaz³ siê w krainie?

Teraz wype³nij swoj± KP zgodnie z instrukcjami. Wy¶lij j± pod tym postem, a gry Administrator zaakceptuje j±, mo¿esz zacz±æ grê!
KP do wype³nienia:

Kod:

obrazek
[b]OGÓLNE[/b]
[b]Imiê:[/b]
[b]Wiek:[/b] szczeniê/m³odzik/doros³y
[b]Charakter:[/b] 
[b]Moce: [/b]
[b]WATAHA[/b]
[b]Nazwa watahy:[/b]
[b]Pozycja:[/b] 
[b]RELACJE[/b]
[b]Partner: [/b]
[b]Potomstwo:[/b] 
[b]Przyjaciele:[/b]
[b]Wrogowie:[/b]
[b]POCHODZENIE[/b]
[b]Miejsce urodzenia:[/b]
[b]Rodzice:[/b] 
[b]Rodzeñstwo:[/b] 
[b]Historia:[/b]

#2 2013-11-20 17:03:12

Nike

Moderator

Re: Za³ó¿ swoj± Kartê Postaci!

KARTA POSTACI:
http://3.bp.blogspot.com/-0676Scq5CSY/Uh7_FdAXGZI/AAAAAAAADUg/Ty9te6sYw6E/s1600/mediumk3yaoq55487a1d9a1a15b91919.jpg
OGÓLNE
Imiê/b] Nike
[b]Wiek:
doros³y
Charakter: mi³a, lubi poznawaæ nowe wilki, ostro¿na, potrafi zawalczyæ o swoje, kiedy grozi co¶ jej lub jej rodzinie/watasze umie ich obroniæ, nie zawsze wszytskim od razu zaufa
Moce: przewidywanie przysz³o¶ci, w³adanie ¶niegiem
RELACJE
Partner: szuka
Potomstwo: brak
Przyjaciele: szuka
Wrogowie: nie ma
POCHODZENIE
Miejsce urodzenia: Dolina Naru
Rodzice: nie pamiêta
Rodzeñstwo: niewiadome
Historia: wychowa³am siê razem z moj± rodzin± w jednej watasze. Jako jeszcze m³oda wilczyca chcia³am opu¶ci moj± rodzinê. Byæ sama, samodzielna. Kiedy¶ to nast±pi³o. Opu¶ci³am ich. Rodzice nie chcieli mnie wypu¶ciæ z watachy, nie chcieli ¿ebym ich opu¶ci³a. A ja tak bardzo chcia³am to zrobiæ. W nocy, gdy wszyscy spali uciek³am. Od tamtego czasu jestem sama. Mo¿e i mnie szukali, nie wiem...

Karta zatwierdzona. Mo¿esz za³o¿yæ w±tek w odpowiednim temacie i zacz±æ grê! ~ Wyjec

Stopka forum

RSS